Anbefalinger


Anbefalinger fra klienter:

Personlig træning:

Susanne L, 52 år:

Ønsker du professionel og solid træningshjælp, kan jeg anbefale Kirstine. Kirstine udarbejdede et træningsprogram ift. mit ønske om at blive “strammet op”. Jeg har oplevet en positiv forandring. Kirstine var ambitiøs på mine vegne, meget motiverende og altid positiv.

Susanne oplevede øget styrke, bedre kondition og et lille vægttab på træningsforløbet over 4 uger.

Sund livsstil – Kost og personlig træning:

Stinne H, 29 år:

Jeg er SÅ overrasket over den forandring jeg selv og min krop har gennemgået på 3 mdr.! Jeg havde ikke brug for at tabe mig, men ville gerne strammes op og have mere markerede muskler, men jeg tabte mig 2 kg. (på de helt rigtige steder), har tabt en del fedtmasse og har fået markerede muskler på hele kroppen – selv mine mavemuskler er synlige, og dette uden deciderede maveøvelser. Jeg føler mig stærkere og kan bl.a. løbe længere tid uden at få ondt i knæene. Jeg kan varmt anbefale Kirstine – hun lytter til mine ønsker og behov, gør træningen spændende og sikke nogle lækre kostplaner og opskrifter! Thumbs up!

Stinne oplevede øget styrke og et vægttab på 2 kg. (hovedsageligt fedttab) på forløbet over 12 uger med kostplaner, træningsprogrammer og personlig træning. Stinne øgede bl.a. vægten i benpres fra 95-140 kg. på de 12 uger.

Kost og livsstilsændringer (i samarbejde med Aftenskolen Magnum Opus):

Jette R, 56 år:

Jeg er netop startet på et forløb (Kost og livsstilsændringer) med Kirstine og første mødegang var bare knaldgodt – jeg kan godt lide idéen med, at intet er forbudt:-) Jeg synes vi får rigtig mange gode råd og idéer, som nemt kan inkorporeres i en travl hverdag. Det er naturligt, der er en god atmosfære og god sparring mellem Kirstine og deltagerne. Kan varmt anbefale det!

Jette deltog i et 8-ugers forløb med undervisning i kost og sund livsstil samt 5 gange forskellig bevægelse/motion.